Personvernerklæring

Informasjonskapsler (Cookies)

På disse nettsidene benytter H2 Academy AS informasjonskapsler. Du kan når som helst velge å deaktivere dette i innstillingene til nettleseren din. Rull ned til bunnen av denne siden for å se tips til hvordan.

Ved å ikke deaktivere bruk av informasjonskapsler, samtykker du til at H2 Academy AS kan lagre informasjonskapsler lokalt på datamaskinen, mobiltelefonen, nettbrettet ditt, eller eventuelle andre enheter du benytter til å besøke nettsidene.

Disse nettsidene benytter informasjonskapsler til å lage besøksstatistikk med analyseverktøyet Google Analytics. Dette innebærer blant annet å lagre informasjon om hvor mange som besøker nettsidene, hvilke sider som besøkes, til hvilke tidspunkter de besøkes, hvor lenge en side besøkes osv. Besøkende forblir imidlertid anonyme, og vi har ikke mulighet til å se hvem den besøkende er eller hvilken IP-adresse den besøkende har. For mer informasjon om IP-anonymiseringen, besøk Googles egen informasjonsside.

DEAKTIVERE INFORMASJONSKAPSLER

Vi anbefaler å besøke nettvett.no sin veileder for å administrere/deaktivere informasjonskapsler.

Hvis du har spørsmål vedrørende H2 Academy’s bruk av informasjonskapsler, er du velkommen til å sende en e-post til post@h2academy.no

Personvernerklæring

Vi i H2 Academy AS tar personvern på alvor! Derfor ønsker vi å være åpne om hvordan vi behandler personopplysningene som vi samler inn. Vi har utarbeidet denne personvernerklæringen slik at du kan se hva vi bruker dine personopplysninger til, hvorfor vi bruker de, og hvordan de beskyttes.

Hvem kontrollerer dine personlige data?

H2 AS datterselskaper sammen med samarbeidspartnere for digitale tjenester, kontrollerer personopplysningene du gir oss, og er ansvarlig for personopplysningene dine i henhold til gjeldende personvernlovgivning.

H2 ACADEMY AS
Thomas Angells gate 3-5
7011 TRONDHEIM
Norge

Telefon: 73 80 76 01
E-post:
post@h2academy.no

Org. Nr.: 994 387 626
Foretaksregister:
Brønnøysundregistrene


Hvor lagrer vi opplysningene dine?
Opplysningene vi samler inn om deg lagres innen Det europeiske økonomiske samarbeidsområde (“EØS”) men kan også overføres til og behandles i et land utenfor EØS. Alle slike overføringer av personopplysninger utføres i samsvar med gjeldende lovverk.

Hvem har tilgang til opplysningene dine?
Opplysningene dine kan komme til å deles innen H2 AS sine datterselskaper. Datterselskapene vil kun opptre som behandler av personopplysninger, og behandler personopplysningene på vegne av H2 AS

Vi formidler/selger/bytter aldri opplysningene dine til tredjepart i markedsføringsøyemed utenfor H2 AS og tilhørende datterselskaper. Opplysninger som videresendes til tredjeparter vil kun brukes til å tilby deg våre tjenester. Du kan se de forskjellige kategoriene av tredjeparter under hver spesifikke prosess nedenfor.

Hva er den juridiske bakgrunnen for behandling av personopplysninger?
For hver spesifikke behandling av personopplysninger vi innhenter fra deg, vil vi informere deg om hvorvidt innhentingen er lovfestet eller påkrevd for å inngå en kontrakt, og om du er forpliktet til å oppgi personopplysningene og hvilke konsekvenser det kan ha hvis du velger å ikke gjøre det.

Hvilke rettigheter har du?

Rettighet til tilgang:
Du har til enhver tid rett til å be om informasjon om personopplysningene vi oppbevarer om deg. Kontakt H2 Academy AS og du vil få tilsendt personopplysningene dine via e-post.

Rettighet til overførbarhet:
Når H2 Academy AS behandler personopplysningene dine på automatisk vis, på grunnlag av ditt samtykke eller basert på en avtale, har du rett til å få overført en kopi av opplysningene i en strukturert, alminnelig og maskinlesbar stand til deg eller til en annen part. Dette gjelder kun de personopplysningene du har oppgitt til oss.

Du har rett til å be om korrigering av personopplysningene dine dersom de ikke er korrekte, og dette inkluderer retten til å utfylle ufullstendige personopplysninger.

Rett til sletting:
 • Du har rett til å slette hvilke som helst personopplysninger behandlet av H2 Academy AS når som helst, bortsett fra i følgende situasjoner:
 • Du har uoppgjort gjeld hos H2 Academy AS, uavhengig av betalingsmetode
 • Du mistenkes for eller har misbrukt våre tjenester i løpet av de siste fire årene.
 • Gjelden din har blitt solgt til en tredjepart i løpet av de siste tre årene, eller i løpet av det siste året for avdøde kunder.
 • Kredittsøknaden din har blitt avvist i løpet av de siste tre månedene.
 • Hvis du har utført et kjøp, vil vi beholde informasjonen i henhold til Norske regnskapsføringsregler.

Rett til å protestere på behandling av personopplysninger på grunnlag av legitime interesser:
Du har rett til å protestere på behandlingen av personopplysningene dine når dette er basert på de legitime interessene til H2 Academy AS. H2 Academy AS vil ikke fortsette å behandle personopplysningene dine med mindre vi kan vise til en legitim grunn for behandlingen som tar presedens over dine interesser og rettigheter på grunnlag av våre lovfestede rettigheter.

Din rett til å protestere på direkte markedsføring:
Du har rett til å protestere på direkte markedsføring, inkludert profilanalyser utført med tanke på direkte markedsføringsformål.

Du kan velge å ikke motta direkte markedsføring på følgende måter:
 • Følge instruksene i hver e-mail med markedsføring
 • Ta kontakt med H2 Academy AS

Rett til begrensning:
Du har rett til å be om at H2 Academy AS begrenser behandlingen av personopplysningene dine i følgende tilfeller:

 • Hvis du protesterer på behandlingen på grunnlag av H2 Academy AS sine legitime interesser, skal H2 Academy AS begrense all behandling av slike opplysninger i påvente av en bekreftelse på den legitime interessen.

 • Hvis du hevder at personopplysningene dine ikke er korrekte, skal H2 academy begrense all behandling av slike opplysninger i påvente av bekreftelse på nøyaktigheten av personopplysningene.

 • Hvis behandlingen er ulovlig, kan du motsette deg sletting av personopplysningene og istedenfor be om at bruken av personopplysningene begrenses.

 • Hvis H2 Academy AS ikke lenger behøver personopplysningene, men må beholde dem for å forsvare lovfestede rettigheter.

Hvordan kan du utøve rettighetene dine?
Vi tar personvern på alvor, og jobber derfor med dette kontinuerlig sammen med våre partnere, og behandler forespørslene dine i henhold til overnevnte rettigheter. Du får tak i oss på post@h2academy.no.

Personvernrådgiver:
Vi har samarbeidspartnere som fungerer som personvernrådgiver for å sikre at vi behandler personopplysningene dine på en åpen, nøyaktig og rettmessig måte til enhver tid. Du kan ta kontakt med personvernrådgiveren vår på post@h2academy.no. og skrive PERSONVERNRÅDGIVER i emnefeltet.

Rett til å klage til en tilsynsmyndighet:
Hvis du mener H2 Academy AS har behandlet personopplysningene dine på en måte som ikke er korrekt, kan du kontakte oss. Du har også rett til å klage til en tilsynsmyndighet.

Oppdatering av vår Personvernpolicy:
Det kan hende vi må oppdatere vår Personvernpolicy. Den nyeste versjonen av vår Personvernpolicy er alltid tilgjengelig på nettsidene våre. Vi vil opplyse om viktige endringer i vår Personvernpolicy, for eksempel formålet med å bruke personopplysningene dine, hvem kontrolløren er eller vedrørende rettighetene dine.

Under kan du lese om spesifikke situasjoner hvor vi samler inn persondata, og hva vi bruker de til og dine rettigheter i de forskjellige situasjonene.

Kjøp og bestilling av tjenester

Hvorfor bruker vi personopplysningene dine?

 • Vi vil bruke personopplysningene dine til å håndtere kjøp online på H2 Academy AS ved å behandle bestillinger via våre nettsteder, og sende deg meldinger om status eller om eventuelle problemer med leveringen av tjenesten(e).
 • Vi vil bruke personopplysningene dine til å håndtere betalingene dine.
 • Vi vil også bruke opplysningene dine til å håndtere klager og garantisaker for produkter og tjenester.
 • Personopplysningene dine blir brukt til å identifisere deg og bekrefte at du er myndig og kan «shoppe online», og for å bekrefte din adresse med eksterne partnere.

Vi ønsker å tilby deg forskjellige betalingsalternativer og f.eks. Eksterne leverandører kan derfor utføre analyser for å finne ut hvilke betalingsmetoder som er tilgjengelige for deg, inkludert din betalingshistorikk og kredittsjekker.

 

Hvem har tilgang til personopplysningene dine?
Opplysninger som videresendes til tredjeparter vil kun bli brukt til å tilby deg tjenestene som er nevnt ovenfor, selskaper som bekrefter adressen din, kommunikasjonsbyråer som sender deg ordrebekreftelser, lager- og distribusjonsleverandører i forbindelse med leveringen av bestillingen din. Leverandører av betalingstjenester for betalingen din. Kredittsjekkbyråer for identitets- og kredittsjekk, samt gjeldsinndrivelsesbyråer.

Vennligst vær oppmerksom på at disse selskapene har en egeninteresse, rettigheter og/eller er lovpålagt til å behandle dine persondata.

Hva er det juridiske grunnlaget for behandlingen av personopplysningene dine?
Behandlingen av personopplysningene dine er nødvendig for at H2 Academy AS skal kunne håndtere og levere ordren din.

Hvor lenge lagrer vi opplysningene dine?
Vi vil beholde opplysningene dine så lenge du er en aktiv kunde. I tillegg lagrer vi opplysninger om kjøp og ordre i 2 år for å kunne behandler eventuelle klager, reklamasjoner og for regnskapsmessige grunner.

Markedsføring

Hvorfor bruker vi personopplysningene dine?
Vi vil bruke personopplysningene dine til å sende deg tilbud, spørreundersøkelser og invitasjoner via e-mail, tekstmeldinger, telefonsamtaler og post.

For å optimere din opplevelse av H2 Academy AS vil vi gi deg relevant informasjon, anbefale produkter, sende deg påminnelser om produkter du har lagt igjen i din shoppingbag og sende deg personlige tilbud. Alle disse flotte tjenestene er basert på tidligere kjøp, hva du har klikket på og informasjon du har gitt oss.

Hvilke typer personopplysninger behandler vi?
Vi vil behandle følgende kategorier av personopplysninger:

 • Kontaktinformasjon som f.eks. e-postadresse, telefonnummer og postnummer
 • Hvilke produkter og tilbud du har klikket på

Vi vil også behandle følgende kategorier av personopplysninger i forbindelse med informasjonskapsler/cookies:

 • Klikkhistorikk
 • Navigasjon og søkehistorikk

Hvem har tilgang til personopplysningene dine?
Opplysninger som videresendes til tredjeparter vil kun bli brukt til å tilby deg tjenesten som er nevnt ovenfor, til mediebyråer og tekniske leverandører for distribusjon av fysisk og digital direkte markedsføring.

Vi bruker nettanalyse-selskaper til å analysere online kundeatferd på generell basis.

Hva er det juridiske grunnlaget for behandlingen av personopplysningene dine?
Behandlingen av personopplysningene dine er basert på din godkjenning når du samtykker til direkte markedsføring.

Rett til å trekke samtykke:
Du har rett til å trekke ditt samtykke til behandlingen av personopplysningene dine når som helst, og motsette deg direkte markedsføring. Når du gjør det, vil Cabina AS ikke kunne sende deg flere tilbud via direkte markedsføring eller informasjon basert på ditt samtykke.

Du kan velge å ikke motta direkte markedsføring på følgende måter:

 • Følge instruksene i hver e-post med markedsføring

 • Slette cookies i din nettleser. Dette kan du lese mer om her (link til cookies kapittel)

Hvor lenge lagrer vi opplysningene dine?
Vi vil beholde opplysningene dine for direkte markedsføring helt til du trekker ditt samtykke.

For markedsføring via e-mail vil vi anse deg som en inaktiv kunde dersom du trekker ditt samtykke ved å følge instruksene i den siste e-posten du mottok fra H2 Academy AS.

Utvikling

Hvordan bruker vi personopplysningene dine?
Vi vil bruke opplysningene til å evaluere, utvikle og forbedre tjenestene, produktene og systemene for alle kundene våre. For å gjøre dette vil vi ikke analysere opplysningene på individuell basis. All databehandling vil bli utført på pseudonymiserte opplysninger.

Dette inkluderer analyser for å gjøre tjenestene våre mer brukervennlige, som for eksempel ved å modifisere brukergrensesnittet for å forenkle informasjonsstrømmen, eller for å belyse momenter som kundene ofte bruker i våre digitale kanaler, og for å forbedre IT-systemer slik at vi kan øke sikkerheten for besøkende og kunder generelt.

Analysene brukes også til å utvikle og hele tiden forbedre logistikkflyten av varer ved å forutse kjøp, varebeholdning og leveringer i tillegg til ressurskapasiteten vår fra et bærekraftig ståsted, ved å forenkle kjøp og levering.

I tillegg bruker vi opplysningene for å kunne forbedre produktutvalget.

Vi vil behandle følgende kategorier av personopplysninger dersom du har kjøpt noe:

 • Bestillingshistorikk

 • Leveringsinformasjon

 • Betalingshistorikk

Vi vil også behandle følgende kategorier av personopplysninger i forbindelse med informasjonskapsler/cookies:

 • Klikkhistorikk
 • Navigasjon og søkehistorikk

Hvem har tilgang til personopplysningene dine?
Opplysninger som videresendes til tredjeparter vil kun bli brukt til å tilby deg tjenestene som er nevnt ovenfor. Vi bruker nettanalyse-selskaper til å analysere online kundeatferd på generell basis.

Hva er det juridiske grunnlaget for behandlingen av personopplysningene dine?
Behandlingen av personopplysningene dine, for å utvikle og forbedre våre tjenester og produkter, er basert på våre legitime interesser.

Hvor lenge lagrer vi opplysningene dine?
Vi vil beholde opplysningene dine i henhold til hva som er oppgitt i de to tidligere kapitlene. Cookie historikk vil vi beholde inntil du sletter dine cookies på din datamaskin.

Rett til å protestere på behandling av personopplysninger:
Du har rett til å protestere på behandlingen av personopplysningene dine som er basert på de legitime interessene til H2 Academy AS ved å ta kontakt med post@h2academy.no. Kontoen din vil deretter slettes, og vi vil ikke lenger kunne utføre våre tjenester for deg.

Oppfyllelse av rettslige forpliktelser

Hvordan bruker vi personopplysningene dine?
Vi vil bruke personopplysningene dine til å overholde forpliktelser i lover, rettskjennelser og myndighetenes bestemmelser.
Dette inkluderer å bruke personopplysningene dine for å samle inn og verifisere regnskapsdata for å overholde regnskapsføringsregler.

Hvilke typer personopplysninger behandler vi?
Vi vil behandle følgende kategorier av personopplysninger:

 • Kundenummer

 • Ordrenummer

 • Navn

 • Adresse

 • Transaksjonssum

 • Transaksjonsdata

Hvem har tilgang til personopplysningene dine?
Opplysningene dine vil deles innen H2 AS sine datterselskaper. Vi vil dele personopplysningene dine med selskaper som leverer regnskapsføringstjenester.

Hva er det juridiske grunnlaget for behandlingen av personopplysningene dine?
Behandlingen av personopplysningene dine er nødvendig for at H2 AS og tilhørende datterselskaper skal kunne oppfylle sine rettslige forpliktelser.

Hvor lenge lagrer vi opplysningene dine?
Vi lagrer informasjonen i henhold til Norske regnskapsføringsregler.

Forebygging av misbruk og kriminalitet

Hvordan bruker vi personopplysningene dine?
Vi vil bruke personopplysningene dine til skadeforebygging, ved å forsikre oss om at vilkårene følges og for å avsløre og forebygge misbruk av våre tjenester.

Vi vil også bruke personopplysningene dine fra videoovervåking av sikkerhetsmessige grunner, for å kunne følge opp hendelser og forhindre og rapportere kriminelle handlinger i klinikkene våre.

Personopplysningene dine vil brukes til å forhindre og etterforske misbruk av våre tjenester online, tap og svindel, ved å analysere online shopping-atferd.

Hvilke typer personopplysninger behandler vi?
Vi vil behandle følgende kategorier av personopplysninger:

 • Kontaktinformasjon som navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse

 • Kundenummer

 • Videoopptak (i våre salonger)

 • Bestillingshistorikk

 • Leveringsinformasjon

 • Betalingshistorikk

Hvem har tilgang til personopplysningene dine?
Opplysninger som videresendes til tredjeparter vil kun bli brukt til formål som er nevnt ovenfor. Vi vil dele opplysningene dine med selskaper for unntaksvis rapportering.

Hendelser og svindel kan bli delt med forsikringsselskaper, rettsinstanser eller lokale og globale rettsmyndigheter for å komplettere etterforskning. Merk at disse mottakerne av personopplysninger har en uavhengig rett eller forpliktelse når det gjelder behandling av opplysningene dine.

Hva er det juridiske grunnlaget for behandlingen av personopplysningene dine?
Behandlingen av personopplysningene dine, for å forhindre misbruk av våre tjenester, er basert på våre legitime interesser.

Hvor lenge lagrer vi opplysningene dine?
Vi lagrer opplysningene så lenge vi behøver for å forhindre og/eller rapportere svindel og andre lovbrudd. Videoopptak lagres i henhold til lokal lovgivning, men maksimalt i 30 dager.

Rett til å protestere på behandling av personopplysninger:
Du har rett til å protestere på behandlingen av personopplysningene dine som er basert på de legitime interessene til H2 Academy AS ved å ta kontakt med post@h2academy.no. Kontoen din vil deretter slettes, og vi vil ikke lenger kunne utføre våre tjenester for deg.

Cookies

En cookie – informasjonskapsel – er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin eller mobile enhet og hentes opp derfra ved senere besøk. Ved å fortsette å bruke våre tjenester og nettsted godkjenner du bruken av slike informasjonskapsler.

Hvorfor bruker vi informasjonskapsler?
Vi bruker permanente informasjonskapsler til å lagre ditt valg av startside
Vi bruker sesjonsinformasjonskapsler for eksempel når du bruker funksjonen for å filtrere produkter, for å sjekke om du er logget inn, og når du legger en vare i din shoppingbag.

Vi bruker både førsteparts- og tredjepartsinformasjonskapsler og brukerdata i aggregert og individuell form i analyseverktøy for å optimere nettstedet og presentere deg med relevant markedsføringsmateriale.

Noen informasjonskapsler fra tredjeparter blir kontrollert av tjenester som vises på våre sider, men som vi ikke har kontroll over. De kontrolleres av tilbydere av sosiale media, så som Instagram, Facebook osv., slik at brukerne kan dele innhold på nettstedet, og er indikert ved hjelp av deres respektive ikoner.

Vi bruker også informasjonskapsler fra tredjeparter som sporer elementer over hele nettstedet vårt for oss, for å tilby deg markedsføring på andre nettsteder/kanaler.

Hvilke typer personopplysninger behandler vi?
Vi vil kun knytte din informasjonskapsel-ID til personopplysninger du har sendt inn.

Hvem har tilgang til personopplysningene dine?
Opplysninger som videresendes til tredjeparter vil kun bli brukt til å tilby deg tjenestene som er nevnt ovenfor, analyseverktøy for å innhente statistikk for å optimere nettstedet vårt og presentere deg for relevant materiale.

Hva er det juridiske grunnlaget for behandlingen av personopplysningene dine?
Hvis du er logget inn i kontoen din, er det juridiske grunnlaget våre legitime interesser.

Hvor lenge lagrer vi opplysningene dine?
H2 Academy AS lagrer ikke personopplysningene dine. Det er enkelt å slette informasjonskapsler fra datamaskinen eller på den mobile enheten ved hjelp av nettleseren. Se under “hjelp” i nettleseren for å finne instruksjoner for hvordan du håndterer og sletter informasjonskapsler. Du kan velge å deaktivere informasjonskapsler, eller å motta et varsel hver gang en ny informasjonskapsel blir sendt til din datamaskin eller mobile enhet. Merk deg at du ikke vil kunne bruke alle funksjoner hvis du slår av informasjonskapsler.

Endringer i personvernserklæringen

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre og utvikle våre tjenester, produkter og nettsteder. Denne personvernpolicyen kan derfor bli endret fra tid til annen. Vi vil ikke innskrenke dine rettigheter i henhold til denne personvernserklæringen eller i henhold til gjeldende personvernlover. Hvis endringene er betydelige, vil vi gi tydelig beskjed når vi er pålagt å gjøre det etter gjeldende lov. Les gjerne gjennom denne personvernserklæringen fra tid til annen for å holde deg oppdatert om eventuelle endringer.